Francais English Nederlands

Gedragscode & meldprocedure Bavaria NV

Gedragscode Bavaria N.V.

De normen en waarden binnen onze organisatie moeten herkenbaar zijn in de manier waarop wij werken en zakendoen. Dat gaat zowel om het gedrag intern dus tussen al onze medewerkers als extern, naar onze business partners, onze consumenten en andere relaties.

In deze Gedragscode wordt dit gedrag zorgvuldig beschreven. De directie van Bavaria onderschrijft de normen, waarden en gedragsregels zoals in deze Gedragscode zijn vastgelegd. Zij verwacht van andere mensen die voor Bavaria werken dat zij hetzelfde doen. Wij willen jou dan ook vragen om het onderstaande aandachtig door te nemen.

Bavaria heeft als onafhankelijke familiebrouwerij een unieke positie op de internationale biermarkt. Al zeven generaties lang wordt het bedrijf geleid door de familie Swinkels. Doordat het bedrijf beschikt over twee eigen mouterijen is het gehele brouwproces in eigen beheer. Bavaria is de enige grote brouwer in Nederland die haar bier brouwt met zuiver natuurlijk mineraalwater uit eigen bronnen. Dit kenmerkt de belangrijkste filosofie van Bavaria: een constante hoge kwaliteit van haar bieren. Inmiddels zijn wij actief in meer dan 120 landen wereldwijd en hebben de ambitie om duurzaam door te groeien. Hierbij zijn de beginselen ethiek, integriteit, transparantie en loyaliteit leidend in de bedrijfsvoering van Bavaria.

Deze Gedragscode is een verzameling van normen en waarden die wij naleven. De code beschrijft hoe we correct en verantwoord moeten omgaan met de volgende onderwerpen.